Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Субота
20.04.2024
09:44

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2517

Нових за місяць: 1

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2021 » Січень » 5 » Виховна робота
10:47
Виховна робота

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. У ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес, щоб нагородити малюків за їхні добрі вчинки, а там, дивись, і Дід Мороз складає подарунки в торбу. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю, сприймають та чекають на ці свята діти.

Від свого покровителя школярі отримали солодкі подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість. А посприяли цьому люди щирої душі та великого серця: директор ТОВ ім.Чкалова Лось І.М., директор СТОВ «Лан» Лобосок В.П., директор СТОВ «Світанок» Пічевський В.П., директор ПП «Довжик-Агро плюс» Сковородько С.І., приватні підприємці: Бакланський В.І., Воробей Н.М., Кожедуб І.В., Бабенчук О.В., Павленко В.Ф., Висоцька С.М., Шугай Н.М., які допомогли організувати учням свято.

В очікуванні Новорічного дива школярі причепурили свої класні кімнати, коридори виготовленими власноруч прикрасами та гірляндами. Для того, щоб поділитися казковим новорічним настроєм, наше шкільне самоврядування виявило ініціативу прикрасити ялинку в центрі села Жадове, і їм це вдалося, бо підходила молодь, і спільно зробили деревце чарівним. Лідер самоврядування Аліна Стецкова запропонувала розмістити біля новорічної красуні цікаву інсталяцію.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Це добре розуміють наші постійні спонсори. Лобосок В.П. – генеральний директор Семенівського ХПП та Помозок С.П. - завжди переймаються нашими проблемами і допомагають їх вирішити.

Найщедріші подарунки під ялинку: телевізори, один із яких створює святковий настрій на кожній перерві у фоє, дошку для першого класу, двері в актову залу школа отримала від фірми «Семенівка – Агро плюс» в особі директора Гайового О.Г. та старшого фахівця із земельних питань Майбороди М.М.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи висловлюють щиру подяку за вашу підтримку і допомогу школі. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю.

Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам!

 

Переглядів: 130 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar