Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
13:55

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 8
Невідомих: 8
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2019 » Червень » 17 » Звіт про роботу пришкільного табору «Веселка-1»
16:22
Звіт про роботу пришкільного табору «Веселка-1»

2019 рік

Педагог-організатор:  Черняк Т.П.

Літо – це пора відпочинку та нового яскравого життя. Саме тому пришкільний табір «Веселка» у Жадівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка став джерелом позитивних емоцій, добра та здоров’я. Усю виховну роботу педагогічний колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свій творчий потенціал, на фізичне і психологічне оздоровлення дітей.

Робота планувалась та проводилась за такими напрямками: патріотичний, фізкультурно-оздоровчий, екологічний, художньо-естетичний.

У таборі працювали у 4 загонах:

–  1-й загін «Сонечко» – 1-й, 2-й клас.

Девіз:

Сонечко, сонечко

Ми твої промінці

Бути хорошими

Ти нас навчи.

– 2-й  загін «Посмішка» – 3, 4 класи.

Девіз:

Наш девіз 4 слова:

смійся сам сміши другого.

– 3-й загін  «Веселі смайлики» – 5, 6, 7 класи.

Девіз:

Один за всіх і всі за всіх гуртом.

– 4-й загін  «Юність»  – 8, 10 класи

Девіз:

Іти вперед старатися, іти і не здаватися.

Всього за період з 27.05 по 11.06 у літньому дитячому пришкільному таборі оздоровлено – 60 дітей.

Щоденна робота табору розпочиналася з ранкової лінійки, на якій вихованці табору ознайомлювалися з планом роботи на день і презентували свої загони. Кожного дня діти  разом із спортивним керівником проводили  ранкову зарядку під музику, змагання, прогулянки, ігри, свята.

Життя у таборі було насичене різноманітними подіями.

Найцікавішими та незабутніми були заходи:

1.                      «Відкриття табірної зміни» з презентацією та концертною програмою «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». Він розпочався урочистою лінійкою, присвяченою відкриттю табору «Веселка-1». Пролунав Гімн України, діти підняли прапор.  Начальник табору ознайомив учнів з розпорядком роботи пришкільного табору та правилами безпеки життєдіяльності. 

Пролунали слова привітання, звернені до дітей. За участі загонів було організовано концертну програму. Після концерту дітям було влаштовано дискотеку. 

 

2. «День спорту». Цікавим у таборі «Веселка-1» виявився День спорту. Організацію змагань взяли на себе керівник фізкультури та вихователі пришкільного табору, було організовано спортивний квест.           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

3. «День навколишнього середовища». Після ранкової лінійки була оголошена загально-табірна толока «Чистодві», далі пройшла розважальна програма «Квіти – це творіння, яке милує око», наприкінці дня провели конкурс на кращу екібану. Всі залишились задоволеними.

4. «День захисту дітей» пройшов феєрично. Для художньо-естетичного розвитку дітей організували  програму, де було багато цікавого: малюнки на асфальті «Діти і Україна», караоке, флеш-моби... Учні мали змогу розважитись на батуті. Наприкінці святкового концерту всі отримали подарунки та в гарному настрої повертались додому.

 

 

,

5. «День майстрів». Кожен учень має великий творчий потенціал. В цей день кожному надалась можливість себе розкрити. Діти  із задоволенням малювали картини, займалися ліпленням з пластиліну,складали та декламували свої вірші, вишивали бісером і  проводили майстер-класи.

  

,

6. «День гри».

Гра завжди серед дітей є популярною. У всіх є прагнення здобути перемогу, тому керівництво табору організували гру «форт  Боярд». Ця цікава гра складалася з 10-ти етапів, під час яких  учні розгадували головоломки та загадки, змагалися в спритності, кмітливості, винахідливості.

Гра «Пошук скарбів» проходив на шкільному стадіоні. Перед учнями початкових класів дві команди вели запеклу боротьбу по знаходженню скарбу за азимутом та вказаною відстанню.

7. «День бізнесу» розпочався з реєстрації юридичних осіб, які зобов’язувались надавати послуги для вихованців табору. Для визначення найкращого підприємця табору «Веселковий Банк» видавав місцеву валюту – міражі. Найбільший прибуток отримали такі фірми: «The best friends», «Beauty», «Велоспорт».

 

8. «День талантів». Учні мали змогу показати свої здібності та таланти, було цікаво та захоплююче, діти співали пісні, проводили майстер-клас танців  народу Світу, декламували вірші, грали в ігри, картингісти готували  захоплююче  шоу.

9.  «День туризму»  був проведений з метою навчити учнів ставити туристичні палатки , долати перешкоди, орієнтуватися на місцевості та  в'язати вузли. У дітей залишилась багато позитивних вражень.

 

 10. «День історії» Для поглиблення знань з історії рідного краю з вихованцями була проведена бесіда про історію рідного краю. Дві команди змагалися у розгадуванні кросворду « Наше село» та знаходженні об’єктів  на  детальному плані рідного краю. Перемогу здобула команда Павленко Катерини.

11. В рамках роботи пришкільного табору пройшов «День краси». День був багатим на події. Дівчата із задоволенням взяли участь у конкурсі «Краса врятує Світ». Юні красуні представляли свої салони, влаштовували музичний батл.

12. З метою виховувати у дітей повагу до традицій і звичаїв українського народу, до усної народної творчості був проведений «День української народної творчості». Організатори ознайомили учнів з прислів'ями приказками, загадками, скоромовками, казками, піснями, іграми нашого народу.

13. «День екскурсії» був найбільш очікуваним та захоплюючим. Вихованці табору побували у незабутній подорожі містами Чернігова та Мени. Діти побували в  історичному  музеї,  відвідали стародавній Вал, насолодилися екскурсією на катері по річці Десна, з’їздили до зоопарку.

14. «Урочисте закриття табірної зміни».

 11.06.2019 відбувся святковий концерт, присвячений закриттю  пришкільного табору «Веселка» в Жадівській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Т.Г.Шевченка. Після закінчення святкового концерту на учнів чекала запальна дискотека і розіграш лотереї з цікавими призами, які нам люб’язно надали наші спонсори. Начальник табору Зихор Л.І. всіх привітала, подякувала за активну участь, побажала гарного відпочинку. З дітьми вихователі провели бесіди з техніки безпеки. Діти висловили свої враження в грі «Килим побажань» та виявили бажання наступного року знову відвідати наш табір. На веселій ноті та з піднесеним настроєм діти поспішали на зустріч з літом.

 

 

 

 

Переглядів: 303 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar