Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
05:44

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 4
Невідомих: 4
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2017 » Липень » 3 » Табір -2017
13:13
Табір -2017

Звіт з виховної роботи у пришкільному таборі «Веселка-1»

за 2017 рік

Жадівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка

Звіт про роботу пришкільного табору  "Веселка-1"

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

 Усю виховну роботу табору колектив спрямовував на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

Особливу увагу в роботі табору було приділено організації дозвілля та змістовного відпочинку дітей. Робота планувалась та проводилась за такими напрямками:патріотичний, фізкультурно-оздоровчий, екологічний, художньо-естетичний.

У таборі вирувало життя у 4 загонах:

– 1-й загін «Сонечко» -  1-й клас, 2-й клас.

Девіз:

Сонечко, сонечко

Ми твої промінці

Бути хорошими

Ти нас навчи.

– 2-й  загін «Усмішка» -  3, 4 класи.  

Девіз:

Сяйте, усмішки, сонцем зігріті

Миру і щастя всім дітям на світі.

– 3-й загін  «Форсаж» -   5, 6, 7 класи.

Девіз:

Сила, швидкість – це для нас

Називаємось  «Форсаж».

– 4-й загін  «Водограй» - 7,8, 10 класи

Девіз:

Грай, співай, відпочивай

Хто найкращий? – Водограй.

Всього за період з 29.05 по 13.06 у літньому дитячому пришкільному таборі оздоровлено – 67 дітей.

    Щоденна робота табору розпочиналася з ранкової лінійки, на якій вихованці табору ознайомлювалися з планом роботи на день і презентували свої загони. Кожного дня вихованці  разом із спортивним керівником проводили  ранкову зарядку під музику, змагання, прогулянки, ігри, свята.

 

 

 

 

 

Життя у таборі було насичене різноманітними подіями.

Найцікавішими та незабутніми були заходи:

1. «Відкриття табірної зміни» з презентацією та концертною програмою «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». Він розпочався урочистою лінійкою, присвяченою відкриттю табору «Веселка-1». Пролунав Гімн України, діти підняли прапор. Начальник табору ознайомив учнів з розпорядком роботи пришкільного табору та правилами безпеки життєдіяльності.  Пролунали слова привітання, звернені до дітей. За участі загонів було організовано концертну програму. Після концерту дітям було влаштовано дискотеку. 

2. «День самоврядування», у цей день загони повинні були презентувати себе. Презентація мала на меті розкрити особливості загону, котрі було відображено у назві та девізі загону, розучували пісню  та девіз табору «Веселка-1». Також була проведена діагностика творчих та лідерських здібностей, проведені бесіди «Лідер – це модно», день пройшов цікаво та яскраво.

 3. «День спорту». Цікавим у таборі «Веселка-1» виявився День спорту. Організацію змагань взяли на себе керівник фізкультури та вихователі пришкільного табору, було організовано спортивне свято «Козацькі розваги».

 

 

 

 

4. «День захисту дітей». На День дитини учні школи відвідали святкову програму в місті Семенівка, де було багато цікавого:караоке, флеш-моби, святковий концерт та багато цікавих розваг для дітей.  А на шкільному подвір’ї  було організовано конкурс «Діти і Україна» і асфальт навколо школи став оживати, адже на ньому почали з’являтися цікаві малюнки.

Школярі залишились задоволені та отримали багато позитивних емоцій.

 5. «День казки» дав можливість дітям проявити свої артистичні  та режисерські здібності, адже загони повинні були не лише інсценізувати казку, а ще й придумати свій неповторний сюжет. В інсценізації брали участь усі учасники загонів, це допомогло дітям згуртуватись та проявити себе. Перед виступами загонів було проведено казкову вікторину, де діти  згадали відомі казки й мультики та їх персонажів.

 6.  «День здоров’я та краси», були проведені бесіди про здоровий спосіб життя та організовано  «Салон краси», де діти  втілювали в життя свої ідеї зачісок, макіяжу. Із великим ентузіазмом, захопленням, високою активністю всі діти без виключень брали участь у цій грі. Тому переможцями були всі без винятку.

 

 

7. «День навколишнього середовища»  –  пройшов захоплююче, адже співпав з святом Трійці.

 Дітям розповіли про дане свято більше цікавого, про традиції та звичаї цих днів. Потім  навколо шкільного подвір’я та стадіону учні збирали квіти та трави, з яких робили віночки та композиції.

8. «День спілкування». Цього дня всі діти спілкувались один з одним, було проведено багато цікавих бесід щодо культури спілкування, а також  проведені тренінгові заняття «Спілкуємось і діємо», учні катались на картингах.

 

 

 

 

 

 

 

9. «День туриста». Захопливу туристичну естафету у вигляді «Боярд-гри» було організовано з допомогою керівника туристичного гуртка, у дітей залишилась маса позитивних емоцій.

10. «День майстрів». Цей день діти провели з захопленням, а саме  виставка-аукціон «Світ моїх захоплень», де учні заздалегідь принесли свої роботи,з яких було організовано виставку вишивок та малюнків, також був організований мастер-клас Коваленка Андрія по ліпленні з пластиліну, у всіх залишилась купа позитивних вражень про цей день.

А учні старших класів зайнялись «Годівничкою».

 

11. «День книги» пройшов у таборі  спокійно та  доволі змістовно,  більшість учнів поїхало на екскурсію у Бреч, а решта учнів відвідали бібліотеку та зайнялись операцією «Живи , Книго!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12. «День іменинника» пройшов  досить цікаво, була проведена  операція «Подарунок друзям»,  діти виготовляли листівки  з привітанням друзям, після чого була  дискотека.

  

13. «Урочисте закриття табірної зміни» з концертною програмою «Табір, до побачення!».

 

Впродовж роботи пришкільного табору проведено ряд тематичних прогулянок та екскурсій: в дитячу бібліотеку, екскурсія в місто Семенівку на День захисту дітей, поїздки до комплексу відпочинку Бреч.

Як би не бажали діти продовжити свій літній відпочинок у таборі, але все підходить до кінця. В останній день відбулась урочиста лінійка, на якій діти мали можливість поділитися враженнями від відпочинку, подякувати працівникам табору, а також отримати грамоти та подарунки. Після урочистого закриття табору та внесення прапору, відбувся прощальний концерт за участі відпочиваючих табору, на якому діти пообіцяли повернутись сюди наступного року.

Відпочинок у таборі «Веселка-1» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень та  яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

Переглядів: 875 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar