Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
09:57

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2014 » Березень » 5 » Волонтерський рух
15:37
Волонтерський рух

Зміст проведеної роботи
      Група волонтерів, учнів початкових класів,  відвідали людей похилого віку – бабусь, які проживають на прилеглій до школи вулиці. Вони привітали їх зі святом, подарували квіти та порадували невеликим концертом. Бабусі отримали велике задоволення й дякували за приділену їм увагу та запрошували ще до себе з виступом.

 
     Традиційно ми провели збір коштів на подарунки дітям з особливими потребами. Так сталося, що якраз цього дня в нашій школі проходила зустріч учнів, що закінчили школу 40 років тому. Випускники   1973 року долучилися до акції і зробили свій внесок у нашу скарбничку. Волонтери придбали подарунки: ковдри, продукти і ласощі. Потім відвезли придбане діткам, сфотографувалися з ними, а наступного дня подарували ці світлини на згадку.

         
     Традиційно школярі вітали ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги, вручаючи власноруч виготовлені листівки та квіти.

 
    Учні 10 класу допомагали літнім людям.  Під час візиту до Панькової Ольги Борисівни саджали грядки та підсобляли по господарству. Долгорук Ользі Петрівні просапали часник, а Черненко Ользі Василівні посадили та поливали розсаду.
 
     Волонтери 6 класу були найактивнішими. Коли відвідували Мантулу Марію Степанів¬ну, то прибирали сніг на подвір’ї, годували кроликів та набирали воду. А над  Нагорною Христиною Аврамівною, нашою бабусею-довгожителькою, котрій 1 липня цього року виповниться 113 років, взяли шефство. Під час першого візиту школярі  розпитали у бабусі, яка допомога їй потрібна, а потім розчистили доріжку від снігу. Наступного разу юні помічники прибрали подвір’я  після зими, навели лад  у дворі та на городі, повигрібали опале минулорічне листя, попідмітали у дворі, причепурили скромну оселю до Великодня. А потім старшокласники відремонтували огорожу.
 
     На підсумковому засіданні групи «Волонтер» визначили кращих.
     Найактивнішою стала учениця  10 класу Безручко Оксана, яка, взявши шефство над декількома одинокими жінками похилого віку, постійно відвідувала їх, надаючи посильну допомогу. Актив органу шкільного самоврядування вніс пропозицію нагородити кращих волонтерів Грамотами.
Президент самоврядування Гапоненко Галина.

Переглядів: 1515 | Додав: Kostin21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar