Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Субота
27.04.2024
14:25

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2517

Нових за місяць: 1

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2011 » Листопад » 1 » МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ
22:33
МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ

     Щороку у вересні місяці наша країна святкує День фізкультури та спорту. Не залишили поза увагою цю подію й учні нашої школи. Під керівництвом учителів фізкультури, Валентини Василівни та Сергія Володимировича Ложкових, відбулися змагання старшокласників: десятого та одинадцятого класів. Їм передували показові виступи кращих спортсменів школи: Ткаченка Дениса, Мантули Олександра, Летяги Івана та їхніх наставників. У їх виконанні глядачі побачили різноманітні вправи на брусах та турніку Усі присутні, затамувавши подих, слідкували за майстерно виконаними трюками на турніку, стрибками в довжину. А вчителі фізкультури продемонстрували, метання списа, кинувши його на далеку відстань.

     Потім розпочалися змагання. Кожна команда бажала перемогти, тому прикладала для цього максимум зусиль. За підсумками журі успіх переходив від однієї команди до іншої. Для команд була проведена спортивна вікторина та різноманітні змагання. Учасникам довелося «станцювати гопак» стрибати в мішках. Дуже захоплюючим і цікавим видовищем для вболівальників та напруженим для учасників було естафетне ведення м’яча віником. Болільники просто шаленіли, підтримуючи своїх фаворитів. При нагоді хочеться сказати, що найзавзятіши¬ми болільниками були початкові класи, здавалося, що вони зараз самі кинуться за м’ячем. Малеча активнопідтримувала своїх улюбленців і в таких естафетах: «Стрибучі мішки», «Обруч», «Гопак».

Та найбільше адреналіну отримали глядачі від споглядання естафети «Потяг». Конкурсанти вже стомилися, кількість балів була майже однакова, тому командам потрібно було прикласти максимум зусиль для перемоги. Одинадцятикласники зібрали всі сили і здобули довгоочікувану перемогу. У нагороду вони отримали почесну грамоту і торт. Десятикласники теж не залишилися поза увагою: їм дісталася грамота й коробка цукерок. 

Чекаємо нових перемог!


Кореспондент:  
Альона Катруша


Переглядів: 1221 | Додав: Kostin21 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar