Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
05:07

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 3
Невідомих: 3
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2009 » Листопад » 13 » Новорічна історія
18:03
Новорічна історія
      Вилетіла за вітром барвиста гама осіннього листя, а решту прибив холодний затяжний дощ. І змінились яскраві пейзажі на однотипні і сірі. Сумне небо зв'язане мокрими нитками дощу з такою ж сірою розкислою землею і почорнілі гілки мокрих дерев здіймають угору задублі руки-віти наче в молитві. Та й це не надовго, бо як тільки ступить зима на поріг, так одразу усе зміниться: підсохне, побіліє, і закрутяться легкі сніжинки у веселому холодному танку.
null
    А зима йде – свята за собою веде. І скільки ж їх узимку! Все це пов'язане з давнім українським народним буттям. Бо взимку і роботи менше, і вечори довші. І кожне свято по-своєму цікаве, красиве, захоплююче...
    Та що може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! Та що вже казати про дітей, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість. І не має значення, скільки тобі років. nullА як привітається до тебе чарівний Дід Мороз, то в найлютіший холод на душі потеплішає! Це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства – з ялинкою, іграшками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом, Снігуронькою, танцями, піснями і
подарунками!  
null





Це свято дитинства. Для кожної вікової групи школярів воно інше: щоб було всім цікаво; та й кожного Нового року – свято інше, бо життя не стоїть на місці.
null








     У нашій школі святкування проходило в три тури. Молодші класи святкували зранку й до обіду. Всі діти прийшли в маскарадних костюмах. Тут були і Лисички, і Білочки, і Зайчики, Мишенята, Ведмедики. Завітав навіть на Новоріччя яскравий Метелик. Навколо ялинки кружляли у таночку Сніжинки. Ведучими свята були Дід Мороз та Снігуронька. А допомагали їм керувати чарівні Феї.

nullГлядачів зачарували юні танцівниці. З великим задоволенням спостерігали вони за танцем з парасольками, та акробатичним номером.
    Із захопленням присутні сприйняли музичну інсценізацію української народної казки на новорічний лад «Рукавичка».
   null
    Не менш цікавим був виступ учнів 5-8 класів. Тут були і пірати, і
клоуни, боксери, цигани. Навіть Султан з красуня¬ми з'явився на свято. Зі сцени лунали новорічні пісні. У танку кружляли Сніжинки навколо Снігуроньки та Зими. Оваціями зустрі¬чали глядачі танцювальний номер дівчат з 5-го класу: Качури М., Тищенко Ю., Черняк А., Стародубець Ю. Вони майстерно виконували різні акробатичні трюки.
    nullДуже цікаво були подані новини з життя школи на місцевому каналі «Жадовессі 1+2». Інтересне інтерв'ю дав «американський боксер Хасім Рахман».
Цікава розважальна програма була представлена клоунами Некрасовською О., Стеблевською А., Петровим Є., Тищенком Ю. Завітало до нас і казкове жабеня Крейзі Фрог, у якого перевтілилися Лазарева Я. та Сковородько О.
    На новорічному маскараді лунало багато пісень у виконанні учнів школи. Гарно співали Тищенко К., Швед Т., Коваленко О., Сковородько О., Василенко А., Катруша А. Почули ми і хоровий спів учнів 6 та 7 класів.
nullЗапальними танцями чарували публіку загадкові циганки (Бурковець О., Костіна А., Василенко Ю.), пристрасні східні красуні (Костіна А., Медведчук Я., Таранжина О., Скриннік В.), тендітні Русалки (Медведчук Я., Таранжина О.)

null
     
     Запам'ятався глядачам енергійний танець на мелодію пісні «Хафанана», виконавцями якого були дівчата Бурковець О., Костіна А., Василенко Ю., Швед Т.
     Учні 7-го класу розважили глядачів, показавши фрагмент українських вечорниць, на яких лунали пісні, жарти, сміх.
А шестикласники привітали всіх присутніх цілою концертною програмою віршів, пісень, танцю.
    null
     Наступного дня вітали усіх присутніх старшокласники. Свято розпочали учні 11-го класу, які показали уривок з повісті М.В. Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки», де роль Вакули виконував Синявський М., Оксани – Чухмара Т., оповідача – Бурковець І. Зачарував і переніс у казку танець із свічками, який показали учні 11-го класу.

null
   З Новорічним привітанням завітали до нас «Президент України» ( Кукта В.) та «Прем'єр-міністр» (Коваленко В.) із своїми охоронцями.
    У новорічному бальному танці закружляли Сенченко Ю. та Клюєв Д. Вони були неперевершеними. Відчути особливий, натхненний стан мали змогу усі ті, хто прийшов на концерт.
    З цікавістю глядачі спостерігали за дійством балету «Ерідан», який виконав запальний гумористичний номер (Шевкопляс Є., Коваленко В.).null
Казкові Бабусі Ягусі, у яких перевтілилися дев'ятикласниці, своєю присутністю додали шарму й веселого настрою. Це були дуже енергійні «бабусі». Вони весело співали, пританцьовували, «літали».
    А Шевкопляс К., Сенченко В., Насалевець Н. нікого не залишили байдужими, показавши ритмічний танець. Всі глядачі були в захваті від майстерного виконання танцюристів.
null
     Нагадали про правила хорошого тону Солоха (Бурковець І.) та двоє її помічників: Купрієнко О. і Шульга Б., за сумісництвом чорти, які «ловили» грішників та швиденько відправляли їх у пекло. 
null
Атмосферу, яка панувала на святі, ні з чим не порівняти. Всі глядачі й виконавці ще довго згадуватимуть цей чарівний Новий рік.






null

                                                                                                                     Група «Мас-медіа»
Переглядів: 2238 | Додав: Kostin21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar