Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
06:06

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 2
Невідомих: 2
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2011 » Лютий » 25 » День працівників освіти
01:30
День працівників освіти
     Уже традиційно ми святкуємо День працівників освіти на початку жовтня. У нашій школі це день повного шкільного самоврядування.
     До нього ми готуємось заздалегідь. Тому свято відчувається зразу, як переступаєш поріг. Адже, заходячи до школи, можна побачити святково прибрані коридори, кабінети. Працівники школи можуть в цей день трохи перепочити, тому що є призначені і ретельно підготовлені «вчителі», «техпрацівники», «кухарі». 
     У ролі вчителів виступили Бабенчук Марина, Лисенко Вікторія, Сенченко Вікторія, Насалевець Наталія, Стеблевська Вікторія, Коноваленко Тетяна, Шевкопляс Катерина, Бурковець Оксана, Тищенко Катерина, Швед Тетяна. Коли в «учителів» виникали труднощі в вихованні, їм на допомогу приходили «директор» Стародубець Владислав та завучі Шульга Богдан та Черниш Микола.
     Для працівників освіти в цей час працювали заклади культури. Салон краси «Чарівниця» надавав свої послуги жіночій частині колективу. Макотра Людмила працювала в манікюрному відділі. Гарні зачіски можна було зробити в «перукаря» Насалевець Крістіни, а «візажист» Таранжина Оксана, крім макіяжу, робила ще й масаж обличчя. 

      Поряд працювала кав’ярня «Азалія». Вправні «офіціанти» Коваленко Оксана, Некрасовська Ольга пропонували відвідувачам різноманітне меню. Замовлення виконували бармени Полторацька Яна й Гапоненко Галина. Клієнти смакували каву під звуки чарівної мелодії і вели приємну розмову. Гориславська Оксана допомагала кухарям в їдальні. Після уроків дівчата десятого і дев’ятого класів допомогли техпрацівницям справитися з їхніми обов’язками. 

     А одинадцятий клас запросив учителів школи і ветеранів на святковий концерт. Глядачі почули щирі слова подяки у які впліталися ліричні пісні про педагогів, Україну, рідний край. А вірш у виконанні Сенченко Вікторії про вчителів-ветеранів розчулив усіх до сліз. 










      Дуже сподобався ритмічний танок, який подарували Сенченко Вікторія й Населевець Наталія. Приємне враження на глядачів справила літературна обробка народної казки «Язиката Хвиська». (У ролі головних героїв виступили Лисенко Вікторія та Стародубець Владислав).













     Я думаю, що таке святкування, увага до працівників школи надовго залишиться в пам'яті вдячних педагогів та персоналу школи.

Кореспондент Швед Т.

Переглядів: 1213 | Додав: Kostin21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar