Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
10:59

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2017 » Травень » 18 » Гра «Сокіл» («Джура») - 2017
15:09
Гра «Сокіл» («Джура») - 2017

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної

гри «Сокіл»

 

З  4 по 6 травня  2017 року на території Миколаївської сільської ради,  у селі Залізний Міст, проходив І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учні Жадівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка не оминули можливості спробувати свої сили на районному рівні. Склад команди «Нащадки козаків» такий:

1.   Атрощенко Сергій  

2.  Пономаренко Любов

3.  Баклицька Тетяна  

4.  Бунак Кирило  

5.  Зима Дмитро

6.  Чернишов Михайло

7.  Седляр Владислав

8.  Гайдук Олег

Після таборування першим був конкурс пісні та строю «Впоряд». Потрібно віддати належне ройовому Гайдуку Олегу, який чітко віддавав команди для виконання стройових вправ. «Нащадки козаків» під заспів Седляра Владислава виконали  маршову патріотичну пісню  «Попереду жахи-шляхи»  та пройшли стройовим кроком перед  пильними поглядами  суддів та учасниками змагань з інших шкіл. Творче завдання було дещо ризикованим, але несло в собі певну новизну. Чернишов Михайло та Бунак Кирило  «на відмінно» виконали «підйом переворотом», опираючись на міцні руки своїх товаришів. Перше-друге місце в цьому конкурсі надало сил для подальшої боротьби.

Багато було емоцій під час силових змагань «Перетягування линви».  Можливо, фортуна зробила півоберта в протилежну сторону: чи то хлопці із Жадове переоцінили свої сили, або методика  ведення боротьби не так була підібрана –  прийшлося задовольнитися п’ятим місцем. Вечірня творчо-мистецька «Ватра» та  конкурс звітів про виконання домашнього завдання «Добре діло»   принесли рою два  перших місця.  У силових змаганнях «Штовхання гирі»  Атрощенко Сергій в особистому заліку зайняв ІІ місце. Хлопці віддали  теж багато сил, і команда вийшла на призове ІІ місце.

Інтелектуальний конкурс на знання історії України доби козаччини, українських військових формувань різних епох, сучасних Збройних Сил України  «Відун» приніс «Нащадкам козаків» ще одне  І місце.

Конкурс «Рятівник» (надання першої долікарської допомоги) цього року мав  більш практичне спрямування, вимагав знань не тільки  теорії,  а й уміння  надавати допомогу в бойових умовах. Нашим дівчатам Баклицькій Тетяні та Пономаренко Любові під час теоретичної частини конкурсу  стали в нагоді знання, набуті під час занять із медичної підготовки (ІІІ місце).

У стрільбі по мішенях Зима Дмитро в особистому заліку посів ІІІ місце, але  результати інших учасників були гірші, тому  результати рою – п’ята сходинка турнірної таблиці, проте під час  домашніх тренувань учні стріляли краще. Мабуть, потрібно звернути увагу на психологічну складову під час підготовки до наступних змагань. Дещо незібраними учні вийшли на «Смугу перешкод», заробили чимало штрафних балів і в результаті посіли ІV місце.  Але команда своєчасно зорієнтувалася, урахувавши попередні  помилки, змогла швидше за всіх з мінімальними штрафами виконати умови конкурсу «Теренова гра».  

Під час змагань та вечірніх відпочинків учасники   отримали  задоволення від перемог у конкурсах, спілкування з товаришами, відчували гордість  за свою команду. Юнаки та дівчата набули певний життєвий гарт, знання та вміння, які стануть у нагоді в майбутньому.

Загальнокомандне ІІ місце було здобуте завдяки наполегливій роботі всього колективу школи на чолі з директором школи Сенченко Любов  Михайлівною. Вагомий унесок у підготовку  зробив учитель фізичного виховання – Ложковий Сергій Володимирович. Зумів під час змагань облаштувати волейбольний майданчик, показав, як потрібно готувати вечірнє вогнище, залучив  свою сімю  до туристичного життя. Окрема подяка тим, хто готував  смачну їжу:  педагогу-організатору Околот Вікторії Валеріївні, вихователю Гапоненко Валентині Миколаївні, кухарю-практиканту Леньку Валерію. Кропітку роботу з підготовки  команди провели: Полторацька О.М. (історія), Черняк Т.П. (медична підготовка).

Організація  заходів та загальний порядок у таборі були на належному рівні.

 

Заступник директора школи

з виховної роботи

Марущенко Олександр Семенович

 

Презентація рою та  місця таборування

 

Рій «Нащадки козаків» до змагань готовий

 

На вогневій позиції Баклицька Тетяна та Зима Дмитро (ІІІ місце)

 

 Атрощенко Сергій підняв гирю вагою 16 кілограмів 119 раз (ІІ місце)

 

 

Рій представляв творчий номер на патріотичну тематику

 

 «Смугу перешкод» долає Гайдук Олег.

(супроводжуючий Чернишов Михайло)

 

За обіднім столом харчуємося разом

 

Пейнтбол. Готуємося до двобою

 

З гарним настроєм  скоро до рідного дому

 

Ось такі наші результати (ІІ загальне місце)

 

 

Переглядів: 801 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar