Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
08:27

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 3
Невідомих: 3
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2011 » Вересень » 28 » Довгождана весна
19:34
Довгождана весна
     Прийшла довгождана весна. Після морозної зими всі зустріли її дуже радісно. Та коли розтанув сніг, то стало видно сміття, яке заважало милуватися весняними краєвидами рідного села. 


     Отож, на зборах шкільного самоврядування було вирішено розпочати «боротьбу» зі сміттям. Як і завжди, всі класи прибирали біля школи, кожен на своїй закріпленій території. Трохи пізніше учні скопали клумби. Та на цьому акція не закінчилася. Вона поширилася на територію центру села.
Розпочали прибиранням біля церкви. Учні 6-7-х класів дуже добре постаралися та очистили найсвятіше місце в селі. 7 та 8 класи працювали в
парку та біля Братської могили. Усі старанно трудилися: вигрібали опале листя, позбирали папірці та повимітали.


     Загалом учні середньої ланки, а саме 6,7 і 8 класи, працювали найбільше. Ці загони взялися наводити лад і біля Меморіалу Слави. Спочатку впорались зі сміттям, перекопали клумби та посадили там квіти.


     Учні 11 класу впорядкували територію біля непрацюючого магазину. Вони прибрали сміття, вирубали кущі, вивезли старе гілля. 
Також було впорядковано біля Братської могили, яка знаходиться на території Жадове-2. тут наводила лад група учнів, що живе неподалік.
     До школярів приєдналися й односельці, які прибирали біля своїх садиб перед святами.


     Після всього зробленого у селі стало дуже чисто. Почали розпускатися листочки, з’явилися перші квіточки, прилетіли птахи з теплих країв. Любо було дивитися на всю цю красу!
       Ось і настало 9 травня – День Перемоги. Він відіграє особливу роль у житті ветеранів, наших захисників. Саме ці люди ризикували життям заради нашого добробуту, миру в усьому світі. Я дуже вдячна їм за все, що вони зробили, за святу Перемогу над загарбниками нашої рідної землі.
За традицією у нашому селі проходив мітинг під назвою «Хвилина мовчання пекуча та терпка». На чолі з ветеранами учні школи віднесли квіти та вінки до Братської могили та Меморіалу Слави. Мітинг розпочався з виступу сільського голови Полторацька І.П., який привітав усіх зі святом. Далі ветерани ділилися своїми спогадами про війну.
     Потім виступали учні школи. Вони підготували дуже гарний концерт. Наші односельці почули чарівні слова та пісні, якими були просто розчулені. Також не можна не відмітити танок зі свічками, який виконали дівчата 9 класу. Наприкінці школярі подарували ветеранам квіти. Загалом усі були задоволені святом, гарно провели час. Думаю, що такі акції потрібно проводити, адже набагато краще жити в чистому охайному селі. Також ми 


   



Переглядів: 1319 | Додав: Kostin21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar