Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Вівторок
19.03.2024
11:01

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2019 » Січень » 28 » Новорічне свято
12:11
Новорічне свято

Кожен чекає дива: і дитина, і доросла людина. Ялинка, подарунки, феєрверки, здійснення мрій, піднесений настрій – саме з такими словами асоціюється Новий Рік. Мабуть, усі хочуть, щоб він пройшов незабутньо, казково, чарівно, неповторно. Ми мріємо, щоб ті бажання, які загадаємо в Новорічну ніч, обов’язково здійсняться. Завітав радісний, веселий, святковий настрій і в Жадівську ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка. Незадовго до Нового Року шкільне самоврядування вирішило створити святковий куточок – фотозону, де кожен бажаючий міг би зробити дуже гарні передноворічні світлини.

І за невеличкий проміжок часу разом з учнями ми втілили задумане в життя і з великим захопленням зробили неймовірно красиве місце для фотосесії.

Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи, 5-8 класів та 9-11. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій тим, хто виступає, та глядачам. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. У всіх був чудовий настрій від гарно проведеного часу.

Просто неймовірним був виступ наших першокласників. Неабияке враження на глядачів справив запальний танок молодших школярів, з’являлося велике бажання до них приєднатися. А справжнє свято  показали  глядачам старші учні, які, використовуючи свої акторські здібності, створили справжнє новорічне дійство. Усі школярі отримали солодкі новорічні подарунки. А ще Дід Мороз подякував додатковими пакуночками із солодощами учням, які брали участь у районних олімпіадах і показали дуже хороші результати, зайнявши призові місця: Лисенку Андрію, Журенок Тетяні, Стецковій Аліні, Павленко Катерині, Телегузу Максиму, Шевкоплясу Валентину, Атрощенку Артему, Москаленку Максиму, Дюбенку Дмитру, Пуризі Аллі. І відзнаку за участь в олімпіадах отримали: Синявська Людмила, Стародубець Оксана, Коваленко Андрій, Сем’янова Вікторія, Швед Аліна, Ступакова Надія, Попович Мирослава.

Торбу Діда Мороза наповнили спонсори: обласний депутат Лобосок В.П., голова сільської ради Помазок С.П., директор СТОВ «Лан» Лобосок В.П., директор ТОВ ім.Чкалова Лось І.М., директор СТОВ «Світанок» Пічевський В.П., директор ПП «Довжик-Агро плюс» Сковородько С.І., приватні підприємці:  Бакланський В.І., Мигда Т.І., Воробей Н.М., яким хочеться висловити слова подяки. Сподіваємося, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго. Хай Господь Бог віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Педагог-організатор

Жадівської ЗОШ I-ІІІ ступенів

імені Т.Г.Шевченка

Качура М.С.

 

Переглядів: 470 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar