Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
П`ятниця
19.04.2024
22:31

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2517

Нових за місяць: 1

Нових за тиждень: 1

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2020 » Лютий » 16 » Виховна робота
10:42
Виховна робота

Лютий – найсуворіший місяць зими: морозне повітря, великі замети снігу і яскраве сонце, яке не зігріває. Здавалося, що ніщо не може змінити ситуацію і додати трішки яскравих фарб, приємних несподіванок та теплої атмосфери, але саме День Святого Валентина може вплинути на це все, хоч і не на довго. У другий тиждень лютого, 14 числа, відзначають день всіх закоханих, коли люди обмінюються подарунками, валентинками, посмішками і приємними враженнями. Уже давно у нашій школі стало традицією проводити для старшокласників захід  до цього свята. Заздалегідь ми обрали пари (їх було 4) для участі в конкурсній програмі, продумали їм завдання та перешкоди, які вони повинні були вирішити та подолати. На перший погляд, здавалося, що учні не прагнуть перемоги, а їм просто хочеться весело та гарно провести час.

Танці, пісні, сміх, чудовий настрій царювали в актовій залі в той час. За словами старшокласників, вони залишися задоволеними від того, які конкурси для них були підготовлені: «Етикет», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я!», «Модельєри», конкурс «Ораторів», «Втримати любов», «Один в один», «Питання на засипку». Найяскравішим був конкурс, де учням треба було під фонограму спародіювати тих виконавців, які співають дану пісню, а для того, щоб максимально бути схожим на знаменитість, були підготовлені наряди та аксесуари для учасників.Нашіучні – природжені співаки та співачки, які своєю харизматичністю, емоціями запалювали на сцені, увійшовши в образ відомих людей шоубізнесу. Навіть глядачі підтанцьовували, бо на місці всидіти було дуже важко. Для гостей нашого заходу також був підготовлений доволі цікавий конкурс, який мав назву «Карета». Правила гри були нескладні, але вимагали уваги: ведуча розказувала казку, необхідно було уважно слухати її кожному учаснику, адже називаючи роль (героя), розподіливши їх попередньо, він повинен піднятися і сісти на крісло, якщо зловив гаву, то на тебе чекав шматочок кисленького лимончику. Це завдання для  глядачів справило на всіх неабияке позитивне враження.

 Як висновок, можна сказати, що головне не перемога, а участь і незабутні, приємні спогади, які залишаться назавжди. Ну і, як завжди, по закінченню вечора на старшокласників чекала дискотека.

 

Переглядів: 185 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar