Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
П`ятниця
19.04.2024
09:07

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2517

Нових за місяць: 1

Нових за тиждень: 1

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2012 » Червень » 20 » Пришкільний табір Веселка 2012 (2)
21:38
Пришкільний табір Веселка 2012 (2)

Діти мали змогу подивитися показовий виступ юних картингістів. Молодші школярі із захопленням спостерігали за їздою картингів і шкодували, що вони ще малі.

День гумору був дуже веселим. Діти розповідали гуморески, розігрували смішні сценки. Навіть у танцювальному конкурсі було завдання «Танцюй так, щоб усі сміялися».

 «До таємниць природи» супроводжували екскурсоводи загону «Козачата». Вони провели екскурсію для всіх загонів екологічною стежкою, маршрут якої вони розробили. Це відбувалося таким чином: кожен екскурсовод чекав своїх екскурсантів на своєму об’єкті, а потім кожній групі, яка підходила, розповідав цікаву історію про частинку екологічної стежки.

Після екскурсії діти взяли участь у грі «Поле чудес. Народні прикмети».

 «День детектива» був цікавим і насиченим. Проходило відразу дві гри  «Пошук скарбів»: старші («Романтики»,  «Юність») шукали свій «скарб» на великому стадіоні, ходячи за азимутом, а молодші («Сонечко» й «Посмішка») знайшли кожен свій «скарб», розшукавши підказки. А потім всі зібралися в літньому залі і дивилися змагання «Юний детектив» між загонами «Козачата» й «Веселі смайлики». Учасникам довелося знайти відповідь на правові запитання, розв’язувати задачі на кмітливість, а найцікавіше було спостерігати, як конкурсанти відгадують предмети, не бачачи їх, а просунувши руку в коробку.

«На малому стадіоні відбулася гра з волейболу між учнями 9-го («Юність») і 10-го («Романтики») класів. Вона була запеклою: з обох команд гравці грали так напружено, що навіть падали. Гра  повинна була складатися з п’яти партій, але учні 9-го класу привернули на свій бік фортуну і виграли з трьох, «Романтики» – лише одну  партію, тому останню не грали.

Команда «Юність» боролась до останнього, і врешті-решт розгромила суперників із рахунком 3:1. Тож бажаємо успіху всім командам у наступних іграх.»,– зі слів спортивного коментатора Сковородько Ольги.

 Наступного дня всіх заполонив фестиваль „Неповторний світ казки”.

Загін «Козачата» показав казку «Червона Шапочка на новий лад», де співавторами Шарля Перро стали Зима Марина, Гайдук Світлана, Полторацька Ольга та Зима Андрій. Вони ж зіграли й головні ролі.

 А загін «Посмішка» показав казку «Курочка ряба», де герої розмовляли у віршованій формі.

Худобець Люба й Скриннік Тетяна показали ляльковий театр «Дві подруги», де теж були авторами казки самі діти.

 А потім пройшла гра «Казка-експромт»: усіх бажаючих взяти участь розподілили на дві команди. Одні вирішили показати казку «Пан Коцький», а інші – «Колобок». Вони навіть спробували трохи «перевтілитися» в образи. Казки вийшли цікавими й смішними.

 12 червня відбулося змагання з футболу між загонами «Юність» і «Романтики».

Було два тайми, кожен тривав 25 хвилин. Перший був більш успішним для «Юності», вона вийшла вперед з рахунком 2:1. Вирішальним був другий тайм, у якому з  великим розривом 6:2 загін «Юність» здобув перемогу.

 Начальник  табору Марущенко О.С. провів бесіду на тему: « День Конституції – свято України». Президент табору Гапоненко Галина провела вікторину: «Конституція: твої  права й обов’язки». Усі діти охоче взяли участь у ній. А потім загони «Козачата» та «Веселі смайлики» намалювали плакати до Дня Конституції.

Об 11 годині розпочався заключний концерт. Усі загони підготували по три-чотири художні номери. Діти співали, танцювали, розповідали вірші. Уся програма пройшла в атмосфері доброти, радості, задоволення. Після концерту ведучі провели декілька цікавих масових ігор. А потім усі учасники концерту, кращі спортсмени, активні учасники розважальних програм отримали призи.

На заключній лінійці  дітям ще раз нагадали правила поведінки під час відпочинку й руху, вихованці щасливі й задоволені розійшлися по домівках.

Згідно з виховним планом роботи табору, враховувалися загальнотабірні заходи й час, необхідний на підготовку до них. Чітка та злагоджена робота адміністрації, учителів, працівників шкільної їдальні, технічних працівників зробила незабутнім і корисним відпочинок для 130 учнів, які отримали путівки у «Веселку - 1».

Сценарій.

Переглядів: 1625 | Додав: Kostin21 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar