Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
Субота
20.04.2024
11:57

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2517

Нових за місяць: 1

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 

Головна » 2020 » Січень » 10 » Новорічне свято
12:24
Новорічне свято

Зима – найбільш казкова пора року, коли за вікном повільно падає на землю сніг, припорошуючи все довкола, свіже морозне повітря, яке лоскоче обличчя, свята, які збирають усі родини разом. Скільки приємних асоціацій. А найголовніше – це довгоочікуваний Новий Рік: запах мандаринів, прикрашання ялинки, гірлянди, пісні, танці, радість, сміх.

Усе саме так, бо не повинно бути інакше. Традиційно у нашій школі відзначають Новорічні свята. Учні наполегливо та з великим старанням до них готуються, щоб показати свою акторську, вокальну та танцювальну майстерність. Першими продемонстрували свої таланти наймолодші школярі. Із великою радістю та задоволенням глядачі спостерігали за дійством початкових класів. Не можна не відмітити їхню активність, не звертаючи уваги на те, що вони найменші. Як вони співали!

А як танцювали! Найбільше враження на гостей справила казочка про «Ріпку» на новий лад, яку показали наші першокласники. Без оплесків не обійшлося.

Наступного дня можна було завітати на новорічне диво до середніх класів, які винайшли машину часу і запросили до себе на бал казкових героїв: Алладіна, Попелюшку з Принцом, Бабу Ягу (без неї свято не є святом), Снігову Королеву, які завітали на дійство.

Дід Мороз разом зі своєю онучкою Снігуронькою з найкращими побажаннями привітали всіх присутніх у залі. Старенький роздав солодощі усім діткам, які знаходилися на святі. Не обійшлося без пісень, танців та, звичайно ж, гарного настрою, який подарували наші актори глядачам.

Для старшокласників була організована новорічна гра на зразок програми «Хто зверху». Дівчата змагалися проти хлопців, показуючи себе з кращої сторони. А очолювали команди Дід Мороз та Снігуронька, беручи на себе обов’язки капітанів. Конкурсна програма була яскравою, насиченою та різноманітною, розфарбована сучасними новорічними піснями, запальними таночками. Хочеться відзначити дев’ятикласників із їхнім показовим виступом «Снігуроньки та Дід Мороз». Не обійшлося без гумору, від якого на душі ставало радісно, особливо, коли учні 10 класу у своїй сценці показували, як правильно треба обирати подарунок хлопцям – однокласникам на чоловіче свято. Підвівши підсумки, журі визначило переможців. Ними стали дівчата з невеликим відривом у балах від хлопців. На завершення конкурсної програми на учасників гри чекало нагородження солодкими призами. Дід Мороз також порадував усіх старшокласників, роздавши їм цукерки. Новорічні свята минули, залишивши в пам’яті тільки приємні спогади, від яких на обличчі з’являється посмішка.

Торбу Дідуся Мороза наповнили наші спонсори, які створили справжню новорічно-казкову атмосферу для школярів. Висловлюємо подяку обласному депутату Лобоску В.П., голові сільської ради Помазку С.П., директору СТОВ «Лан» Лобоску В.П., директору ТОВ ім.Чкалова Лосю І.М., директору СТОВ «Світанок» Пічевському В.П., директору ПП «Довжик-Агро плюс» Сковородько С.І., приватним підприємцям: Бакланському В.І., Воробей Н.М., Кожедуб І.В.

Нехай ваша душа багатіє добрими справами, а зовнішність розквітає і сяє, як і ваші вчинки. Бажаємо, щоб на вашому шляху зустрічалися люди, гідні вашої людяності, такі ж щирі і надійні, як ви.

 

Переглядів: 229 | Додав: zhadovskazosh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar