Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка

 Вітаю Вас  Гость | Группа "Гости"

Наша адреса:
Чернігівська обл.
Новгород-Сіверський р-н.
с. Жадове вул. Центральна, 28
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів
імені Т. Г. Шевченка
телефон: 2-34-86
Ел. пошта:
Жадівський ЗСО І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка
До 75 річниці Перемоги
 До 75 річниці Перемоги
Дистанційне навчання
 Дистанційне навчання
Меню сайту
Знайти на сайтi
Профiль
П`ятниця
29.03.2024
08:31

                         
               
               
     
Статистика

Всього користувачів: 2516

Нових за місяць: 0

Нових за тиждень: 0

Нових вчора: 0

Нових сьогодні: 0


Статистика материалов:

Новин: 320
Фотографій: 4499
Коментарів: 20

Зараз на сайті: 1
Невідомих: 1
Користувачів сайту: 0


Міні-Чат
Погода
Свята України
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Сайти ЗЗСО району
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
 


Кухар дитячого оздоровчого закладу


Вітаємо Вас на офіційному сайті Жадівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка Семенівської міської ради!

    

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ

кухаря дитячого оздоровчого закладу

І. Загальні положення

1.1  Кухар дитячого оздоровчого закладу призначається на посаду головою профспілкового комітету з поданням начальника дитячого оздоровчого закладу з числа повнолітніх осіб.

1.2 Кваліфікаційні вимоги: 3-й кваліфікаційний розряд, спеціальна підготовка в обсязі індивідуально-природного навчання, стаж практичної роботи на виробництві не менше п'яти років.

1.3 Є матеріально відповідальною особою.

1.4 Структурно підлеглий начальнику закладу, працює під керівництвом завідувача виробництвом.

1.5 На період тимчасової відсутності заміщається кухарем, заміщає кухаря на період тимчасової відсутності.

1.6 У своїй діяльності керується Положенням про дитячий оздоровчий заклад (Статутом), затверджений постановою профспілкового комітету, законами, законами, нормативними актами державних органів, що регламентують діяльність дитячих оздоровчих закладів, санітарно-гігієнічними правилами і нормами, положеннями технологічних документів з профілю роботи, дійсною інструкцією.

 

 ІІ. Обов'язки

Кухар зобов’язаний:

- пройти обов'язковий медичний огляд, належним чином оформити особисту санітарну книжку;

- пройти обов'язковий інструктаж в обсязі, необхідному для здійснення своїх функціональних обов'язків;

- дотримуватися вимог Положення (Статуту) закладу;

- ознайомити з дійсною інструкцією і строго дотримуватися її;

- дотримуватися точності виробничого процесу і технології приготування страв, їх оформлення і подачі;

- забезпечувати повноту вкладення продуктів у казан і ваговий вихід порцій відповідно до меню-розкладки;

- дотримуватися санітарних правил утримання виробничих приміщень і свого робочого місця;

- дотримувати санітарно-гігієнічних правил технологічного процесу приго­тування їжі;

- нести матеріальну відповідальність за витрату продуктів харчування, посуду, тари, енергоресурсів і технологічного устаткування, води;

- забезпечувати організацію роздачі страв і їх ваговий контроль;

- забезпечувати охорону матеріальних цінностей їдальні: кухонного і столового посуду технологічного устаткування, меблів, м'якого інвентарю, спецодягу;

- дотримуватися Правил внутрішнього розпорядку, правил і норм охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії, пожежної безпеки, санітарно-гігієнічних правил та норм.

ІІІ. Права

Кухар має право:

-   подавати пропозиції з удосконалення системи роботи закладу;

-  звертатися до керівництва закладу, профспілкового комітету з питаннями захисту своїх професійних інтересів, інтересів дітей і закладу в цілому;

- знайомитися з проектами, рішеннями відповідних органів і організацій з питань діяльності дитячих оздоровчих закладів, віднесених до його компетенції, вносити до них відповідні пропозиції;

-  звертатися до керівництва закладу, профспілкового комітету для захисту своїх професійних інтересів.

 

ІV.Відповідальність

Кухар несе адміністративну, дисциплінарну, матеріальну, кримінальну відповідальність у рамках чинного законодавства за:

-   недбале ставлення до виконання своїх посадових обов'язків;

- зрив виробничого процесу, при встановленні безпосередньої провини, недостатню повноту, якість і своєчасність у досягненні результатів діяльності харчоблоку дитячого оздоровчого закладу;

-   відсутність умов для забезпечення безпеки дітей і підлітків;

-   порушення вимог Правил внутрішнього розпорядку;

-  недотримання норм з охорони праці й правил техніки безпеки, технології приготування, оформлення і видачі готових страв;

-   порушення санітарно-гігієнічних правил і норм, правил пожежної безпеки, виробничої санітарії;

-   недотримання трудової дисципліни;

-   неправильне ведення документації;

-   охорону довірених матеріальних цінностей.


                           Корисні сайти
Сайт Міністерства освіти і науки України ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ Урядовий портал Інформаційна система управління освітою Сайт Чернігівської обласної державної адміністрації  Сайт управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Семенівська міська рада Чернігівської області Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області Сайт м. Семенівка Сайт вчителю, учням та батькам Освітній портал «Педагогічна преса»  Украина онлайн Нова Українська школа